Suurenna klikkaamalla

Kuvan tunnus: 44
Gallerian tunnus: 67 - Talvikuvia Oulusta
Kuvan nimi: Nallikari talvella
Tilaa tämä kuva käyttöösi
Hinnasto: Hintaluokka B

Kuvaus :
Tilaa tämä kuva käyttöösi valitsemalla hinnasto-kohdan alasvetovalikosta sinulle sopivin käyttötarkoitus eli kuvan lisenssi. Lähetä sen jälkeen kuvan tiedot sähköpostilla tai palautelomakkeella osoitteeseen info-at-fennevision.fi. Liitä viestiin kuvan tunnus, haluttu lisenssi, omat tietosi ja laskutusosoitteesi. Lähetämme sinulle tilaamasi kuvat mahdollisimman nopeasti, yleensä heti saman päivän aikana. Voit myös kerätä useampia tilattavia kuvia ostoskoriin ja syöttää kaikkien kuvien tiedot yhdellä kerralla.
Info:
Lisätiedot:
Tiedoston koko 3836x2539. Resoluutio 300 ppi. Tiedostomuoto JPG. Alkuperäinen tiedostomuoto RAW.
Luomispäivämäärä: (vvvvkkpp)
20101123
Valokuvaaja:
Juha Kalaoja

Kuvakategoriat


Suosituimmat avainsanat

tunturit järvi metsä luonto kesä meri kesä joki


Hinnastosta sivuvalikossa

59 euroa + alv. 

Se on kuvapankin yleisin hintakategoria. Siihen hintaan saat royalty free -kuviin rajattoman käyttöoikeuden ilman aikarajaa. Näet jokaisen kuvan hinnan kyseisen kuvan sivulta. Kaikkien tuotteiden hinnat ja hintakategorioiden selitteet ovat nähtävillä täälläKuvaideoita

Voit hyödyntää maisemakuvia monipuolisesti: painetuissa materiaaleissa, digitaalisessa viestinnässä, kirjoissa, julisteissa, canvas-tauluissa, oppimateriaaleissa ja miten ikinä haluatkin.

 


Some

 

Kuvakuulumiset, videot ja parhaat valokuvat. Täältä näet Fennevision-kuvapankin perustajan Juha Kalaojan päivitykset ensimmäisenä: 

instagram.com/juha.kal

facebook.com/juhakal

 


Bookmark and Share Web Statistics