Kuvan tunnus: 221
Gallerian tunnus: 53 - Syyskuvia Oulusta
Kuvan nimi: Ruskamaisema Oulusta
Tilaa tämä kuva käyttöösi
Hinnasto: Hintaluokka B

Avainsanat :
oulu , syksy , ruska , hartaanselkä , puut , meri
Kuvaus :
Tilaa tämä kuva käyttöösi valitsemalla hinnasto-kohdan alasvetovalikosta sinulle sopivin käyttötarkoitus eli kuvan lisenssi. Lähetä sen jälkeen kuvan tiedot sähköpostilla tai palautelomakkeella osoitteeseen info-at-fennevision.fi. Liitä viestiin kuvan tunnus, haluttu lisenssi, omat tietosi ja laskutusosoitteesi. Lähetämme sinulle tilaamasi kuvat mahdollisimman nopeasti, yleensä heti saman päivän aikana. Voit myös kerätä useampia tilattavia kuvia ostoskoriin ja syöttää kaikkien kuvien tiedot yhdellä kerralla.
Info:
Lisätiedot:
Tiedoston koko 3815x2457, 5,11 mp. Resoluutio 300 ppi. Tiedostomuoto JPG. Alkuperäinen tiedostomuoto JPG.
Luomispäivämäärä: (vvvvkkpp)
20070922
Valokuvaaja:
Juha Kalaoja

Kuvakategoriat


Suosituimmat avainsanat

metsä järvi meri joki luonto kesä tunturit kesä


Hinnastosta sivuvalikossa

59 euroa + alv. 

Se on kuvapankin yleisin hintakategoria. Siihen hintaan saat royalty free -kuviin rajattoman käyttöoikeuden ilman aikarajaa. Näet jokaisen kuvan hinnan kyseisen kuvan sivulta. Kaikkien tuotteiden hinnat ja hintakategorioiden selitteet ovat nähtävillä täälläKuvaideoita

Voit hyödyntää maisemakuvia monipuolisesti: painetuissa materiaaleissa, digitaalisessa viestinnässä, kirjoissa, julisteissa, canvas-tauluissa, oppimateriaaleissa ja miten ikinä haluatkin.

 


Some

 

Kuvakuulumiset, videot ja parhaat valokuvat. Täältä näet Fennevision-kuvapankin perustajan Juha Kalaojan päivitykset ensimmäisenä: 

instagram.com/juha.kal

facebook.com/juhakal

 


Bookmark and Share Web Statistics